Sertifikācija, visā Latvijā

Drukāt
Banner 1050x80

Zandas Ķirses privātprakse

Čiekurkalna 1.līnija 84, Rīga LV-1026
Piedāvājam jaunu kosmētikas brendu AVA Laboratorium (Polija).:

Ava Cosmetic tirgū kopš 1961.gadā. Ražo kosmētiku, apvienojot dabas bagātību un jaunākās tehnoloģijas. Ava izmantotas uzlabotas formulas un novatoriskas aktīvās sastāvdaļas, nodrošina izcilu kosmētikas efektivitāti. Ava labaratorium vienmēr ir devusi priekšroku dabiskas izcelsmes sastāvdaļām un uzmantojusi augstākās kvalitātes ekstraktus to visefektīvākajā koncentrācijā. Izmanto arī jaunākās paaudzes aktīvās sastāvdaļas, kas nodrošina perfektu risinājumu visiem ādas kopšanas posmiem un garantē tūlītējus un ilgstošus rezultātus. Visas formulas UR labaratoriski parbaudītas attiecībā uz alerģiju un kairinājumu un ir pakļautas stingriem pētījumiem, lai novērtētu to efektivitāti. Ava nemitīgi meklē jaunus risinājumus ar mērķi apmierināt jebkuras mūsdienu sievietes prasības. Pirmais un joprojām vienīgais ražotājs ar Eko sertifikātu. Dabīgās un organiskās kosmētikas ražotājs Polijā. Dabiskumu un organiskumu apliecina EkoCERT sertifikāti. Ekocert ir Francijas vispasaules dabisko un bioloģisko produktu sertifikācijas organizācija. Dabiskā un organiskā kosmētika nesatur: Izejvielas, kas iegūtas jēlnaftas raidīšanas procesā, Polietilēnglikoli(PEG), silikons, konservanti no parabēnu grupas, sintētiskās smaržvielas kompozīcijas, mākslīgās krāsvielas.

Ādas veselības klīnika, SIA

Tallinas 1-27, Rīga LV-1001
Laila Atslēdziņa sertificēts dermatovenerologs pieaugušo un bērnu ādas ārsts.:

Ir absolvējusi Latvijas Universitātes medicīnas fakultāti, rezidentūru dermatoveneroloģijas specialitātē. Latvijas dermatovenerologu asociācijas un Eiropas Dermatoloģijas un Veneroloģijas Akadēmijas biedre. Apmācības un sertifikācija dažādu lāzertehnoloģiju pielietošanā dermatoloģijā, botulīna toksīna, mezoterapijas. Regulāri apmeklē starptautiskos kongresus, kursus un seminārus savu zināšanu papildināšanai.

 

THERMO KING, saldēšanas iekārtas, tehniskais serviss, SIA TTE (Truck & Trailer equipment)

Mazjumpravas 47, Rīga LV-1063
"THERMO KING" un "FRIGOBLOCK" - GARANTIJAS remonts.:

Aukstumu iekārtu, saldēšanas iekārtu, kondicionieru (tai skaitā kabīnes kondicionieru), autonomās apsildes iekārtu, kravas liftu apkope un remonts. Piedāvājam visa veida kravas virsbūves un to remontu. Veicam mikroautobusu pārbūvi un termoizolāciju ierīkošanu.

Vicon, SIA

Atslēdznieku 29, Liepāja LV-3401
Par uzņēmumu:

Mūsu uzņēmumu nodibināja kvalificēti jūras eksperti ar iepriekšēju jūrniecības pieredzi un vairāk nekā 10 gadu pieredzi inspekcijas un pārbaudes jomās dažāda veida kravām, kas iegūta, strādājot pasaules vadošajās kontroles un sertifikācijas kompānijās. Mūsu uzņēmuma profesionalitāti apstiprina "Bureau Veritas Latvia" piešķirtais ISO 9001:2015 atbilstības sertifikāts jomā "QUALITY & QUANTITY INSPECTIONS, SAMPLING OF DIFFERENT COMMODITIES". Uzņēmuma profesionalitāte novērtēta pozitīvi, un mums ir tas gods tikt ievēlētiem par pilntiesīgu GAFTA (Graudu un Barības tirdzniecības asociācijas) locekli kategorijā "Superintendents and Surveyor Members". Mēs nodrošinām plašu pakalpojumu spektru un produktīvu pieeju kravu pārvadājumu procesam. Šāda pieeja ļauj nodrošināt uzticamus inspekcijas pakalpojumus un parūpēties par kuģu vai kravas sūtījumu inspekciju visaugstākajā līmenī.

AB eksperts, SIA

Liepājas 40 k.7, Rīga, LV-1002
Apraksts: Piedāvājam sertificēta autoeksperta pakalpojumus. Auto tehniskā ekspertīze - zaudējumu aprēķināšana: pēc ceļu satiksmes negadījuma, krītoša ledus un sniega radītie bojājumi, trešo personu prettiesiska rīcība. Automašīnu tirgus vērtības noteikšana: mantojuma procesa kārtošanai, uzņēmumu vajadzībām (bilances, pirkšanas un pārdošanas vajadzībām), maksātnespējas administratoru maksātnespējas procesa vajadzībām, notāru vajadzībām.

Foreko Latvia, SIA

Brodi, Brīvības 2, Ābeļu pagasts, Jēkabpils nov., LV-5201
Apraksts:

"Foreko Latvia" ir pieredzējis un inovatīvs mežsaimniecības uzņēmums, kas pieder FOREKO mežsaimniecības grupai. Mūsu galvenais mērķis ir ilgtspējīga mežu apsaimniekošana, mežu labklājības nodrošināšana un meža vērtības paaugstināšana nākotnē.

Esam sertificēti Meža sertifikācijas sistēmu novērtēšanas programmā (PEFC).

"Foreko Latvia" SIA ir Latvijas Meža īpašnieku biedrības (LMĪB) biedrs.

Arhitektūras dizaina studija, SIA

Baložu 1-12, Rīga, LV-1048
Energoefektīvas būves:

Gatavi uz jauniem izaicinājumiem nekad nepadodamies un vienmēr nonākam pie vēlamā rezultāta.  Strādājam ar Fiziskām, juridiskām personām, kā arī valsts iestādēm un protams ar ārzemju attīstītājiem. Izstrādājam projektus, kuros nodrošināta BREEM, LEED sertifikācija, nodrošinot klientam ilgtspējīgu un energoefektīvu būvi ar labiekārtotu teritoriju un ilgtspējīgu infrastruktūru. Latviešiem netrūkst ambīciju vai ideju, bet nepieciešamas ne tikai labas idejas, interesantu vietu, bet arī par ilgtermiņa ekonomisko un kulturālo ietekmi, ko radām. Neatkarīgi no nozares vienmēr būs apstākļi, kuri jāizvērtē, jāizanalizē un jānoved līdz mērķim, kas mūsu gadījumā atspoguļojas dizainā, konfigurācijā un izvietojumā, ko nosaka normatīvo aktu prasības, kas ne vienmēr sakrīt ar vēlamo ieceri un klienta vēlmēm, tāpat, vides faktori, lokācija rada izaicinājums visā izstrādes un būvniecības gaitā, līdz pat nodošanai ekspluatācijā.

 

DUO GROUP, SIA

Ausekļa 2-10, Rīga LV-1010
Produkti/Pakalpojumi:: ✓ Medicīnas preces ✓ Medicīniskās tehnoloģijas ✓ Ķirurģiskie risinājumi ✓ Vairumtirdzniecība un industriālie pakalpojumi

 

1. Vienreizējās lietošanas medicīnas preces

2. Ķirurģiskie instrumenti

3. Individuālie Aizsardzības Līdzekļi (IAL)

4. Brūču Aprūpe

5. Inkontinence un Pacientu Aprūpe

6. Higiēna, Tīrīšana un Dezinfekcija

7. Pamata Medicīniskās Ierīces

8. Medicīnas Aprīkojums, Medicīnas Ierīces un Medicīnas Mēbeles

9. Covid-19 Risinājumi

ALTAS IT, SIA

Brīvības gatve 221, Rīga LV-1039
Apraksts:

ALTAS IT, SIA ir viens no pirmajiem uzņēmumiem, kas Baltijas valstīs sāka piedāvāt inovatīvas tehnoloģijas transporta un IP videonovērošanai.

Šobrīd esam oficiālie vadošo videonovērošanas un drošības risinājumu ražotāju

✓ Mobotix, ✓ Hanwha Vision, ✓ Digifort, ✓ Emitlight, ✓ STid Security, ✓ Flasheye, ✓ Sorhea, ✓ Vanderbilt, ✓ Genetec pārstāvji Baltijas valstīs.

Pateicoties mūsu prasmīgajiem darbiniekiem, uzticamajiem partneriem un inovatīvajiem risinājumiem, mēs palīdzam rast unikālus tehnoloģiskos risinājumus, kas pielāgoti klienta vajadzībām. Sniedzot atbalstu arī pēcpārdošanas procesā un drošības speciālistu apmācības, esam nodrošinājuši vadošo pozīciju tirgū, kas garantē ne tikai augstu kvalitāti, bet arī godīgumu un lojalitāti pret saviem sadarbības partneriem.Kopā ar Lietuvas kolēģiem esam uzkrājuši lielu pieredzi šajā jomā un ieguvuši izcilu reputāciju. "ALTAS IT" ietilpst "ALTAS" uzņēmumu grupā, kas ir vadošā transportlīdzekļu aprīkojuma un drošības risinājumu nozarē, ar uzņēmējdarbības pieredzi kopš 1992. gada. Savukārt "ALTAS IT" Latvija savu darbību uzsāka 2011. gadā.

„LUX” – Tahogrāfija, tahogrāfijas inspekcijas centrs Rīgā, Rēzeknē, Jelgavā, Ventspilī

Turpinām strādāt klātienē!
Latgales 448, Rīga LV-1063
Tahogrāfu inspicēšanas vietas:: ✓ Maskavas iela 448, Rīga, LV-1063 (M1); Tālr.: 22502250 ✓ Liepu iela 9, Robežnieki, Grobiņas pag., LV-3430; Tālr.: 27060903 ✓ Lietuvas šoseja 3B, Jelgava, LV-3001 (L); Tālr.: 22303078 ✓ Viļakas iela 1D, Rēzekne, LV-4604 (V); Tālr.: 20865333 ✓ Cempu iela 12, Valmiera, LV-4201; Tālr.:. 29729910 ✓ Piebalgas iela 95, Cēsis, LV-4101 (P); Tālr.: 20267466 ✓ „Ceļinieki”, Tārgales pag., Ventspils nov., LV-3621; Tālr.:. 29375446 ✓ Laukceltnieks 1, Tārgales pag., Ventspils nov., LV-3621; Tālr.: 22040578 ✓ Vaļņu iela 77, Daugavpils, LV-5401; Tālr.: 29505454 ✓ Kārļa iela 1, Sauleskalns, Madonas nov., LV-4853; Tālr.: 26625221

BONO, SIA

Beātes 5, Valmiera, Valmieras nov. LV-4201
SIA "BONO" pakalpojumi::

Kokmateriālu vairumtirdzniecība

Kokmateriāli tiek ražoti pēc Eiropas vides un funkcionālajiem standartiem. Ražošanas procesā tiek ievēroti tehniskie standarti. Tiek veikta regulāra kvalitātes uzraudzība pirms piegādes pircējam. Piedāvājumā - zāģmateriāli celtniecībai, ēvelēti materiāli, sertificēti FSC, PEFC konctrukcijas materiāli, terases dēļi. Nodrošinām piegādi Baltijā, Skandināvijā, Eiropā. Garantēta Kvalitāte. Ātra Piegāde. Labākā Cena.

✓ Mellužu iela 13, Kurzemes rajons, Rīga, LV-1067, +371 26479610.

Enerģētiskās koksnes / šķeldas laukums Nodarbojamies ar kurināmās šķeldas ražošanu, realizāciju, loģistiku. Šķeldas piegāžu stabilitātes un kvalitātes garantijas. Uzņēmums BONO ir saņēmis starptautiskus, nevalstisku, neatkarīgu bezpeļņas organizāciju sertifikāciju, kas apliecina, ka uzņēmums izmanto kokmateriālus, kas iegūti no atbildīgi apsaimniekotiem mežiem. Koksnes materiāls ir izsekojams visos tirdzniecības procesos.

✓ Rīga, Tvaika iela 70, LV-1034, ✓ Rīga, Beķergrāvja iela 3, LV-1007, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 5, LV-5202, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, +371 26637279.

Apaļkoka laukumi Iepērkam apaļkoku visā Latvijā. Krautuvēs pie ceļa, ostās un koklaukumos. Nodrošinām transportu, augstas cenas, caurspīdību - uzrādot uzmērījuma aktus. Konsultējam, kā veikt mežizstrādi, lai gūtu maksimāli lielāko peļņu. Samaksa pēc uzmērījumu aktu saņemšanas. Lai uzzinātu izdevīgāko cenu, vienotos par darījumu, sazinieties ar tirdzniecības pārstāvjiem.

✓ Rīga, Eksporta iela 15k-1, LV-1045, ✓ Brandeļi, "Astes", Kocēnu novads, LV-4220, ✓ Gulbene, Dzelzceļa iela 2, LV-4401, ✓ Salacgrīva, Rīgas iela 2, LV-4033, ✓ Jēkabpils, Cukurfabrikas iela 2, LV-5202, ✓ Stende, Stacijas iela 19A, Talsu novads, LV-3257.

 

Ozolmežs, SIA

Dēļu 4, Rīga, LV-1004
Mūsu pakalpojumi:: ✓ Meža īpašumu pirkšana ✓ Lauku īpašumu pirkšana ✓ Lauksaimniecības zemju iegāde ✓ Mežizstrādes darbi ✓ Mežu apsaimniekošana ✓ Meža ciršanas pakalpojumi ✓ Meža taksācija ✓ Meža novērtēšana ✓ Cirsmu stigošana un dastošana ✓ Meža inventarizācija ✓ Dokumentu sagatavošana ciršanai ✓ Cirsmu uzpirkšana ✓ Mežu uzturēšana

Latvijas Ārstu psihoterapeitu asociācija

Skolas 3, Rīga, LV-1010
Apraksts: LĀPA ir biedrība un Latvijas Ārstu biedrības kolektīvais biedrs, kas apvieno 62 psihoterapeitus un psihosomatiskās medicīnas ārstus un 9 veicinātājbiedrus. Dibināta 1991. gadā. LĀPA misija ir rūpēties par ārstu psihoterapeitu kvalitātes augstāko standartu uzturēšanu. Tā rūpējas par psihoterapeitu izglītību un kvalifikāciju. LĀPA ir valsts uzticēta ārstu sertifikācijas funkcija psihoterapijas specialitātē. LĀPA popularizē zināšanas psihodinamiskajā psihiatrijā, psihosomatiskajā medicīnā un psihoterapijā.

Latvijas Elektroenerģētiķu un Energobūvnieku asociācija

Šmerļa 1-4.st., Rīga, LV-1006
LEEA ir nozares uzņēmumu asociācija, kas apvieno juridiskas un fiziskas personas, kuras nodarbojas ar:: ✓ enorgosistēmas apgādes drošuma un stabilitātes problēmām; ✓ energosistēmas perspektīvas attīstības problēmām; ✓ profesionālās izglītības problēmām, sagatavojot energosistēmas bakalaurus, inženierus un maģistrus projektēšanai, vadībai, būvuzraudzībai un ekspluatācijai; ✓ dažādu elektroiekārtu un aparatūras ražošanu; ✓ elektromontāžas, rekonstrukcijas un remonta darbiem, ✓ projektēšanu (elektrības ražošanā, pārvaldē, sadalē, elektroapgādē, automātikā u.c.); ✓ konsultāciju un citu pakalpojumu sniegšanu.

Heders, SIA, Filiāle

Siltuma 5, Rīga, LV-1058
Apraksts: SIA Heders ir Latvijas uzņēmums ar vairāk nekā 20 gadu starptautisku pieredzi. Mums ir 4 darbības jomas- kravu pārvadājumi, auto un tehnikas transportēšana, tahogrāfi un urbšana. Mums ir svarīgi būt par jūsu uzticamiem ilgtermiņa partneriem ceļā uz jūsu labklājību. Mūsdienīgs autoparks un aprīkojums. Pieredzējusi un kompetenta komanda. Mēs esam iemantojuši vairāku simtu klientu uzticību. Mēs aicinām jūs pievienoties Heders un uzzināt par visiem ieguvumiem, kurus jūs saņemsiet, sadarbojoties ar mums.

Heders, SIA, Filiāle

Braslas 22, Rīga, LV-1035
Tahogrāfu tirdzniecība, pārbaude, uzstādīšana, remonts, sertifikācija , inspekcija, inspicēšana.

Sertifikācija, SIA

Kapseļu 14-4, Rīga LV-1046
Sertifikācija un standartizācija

Meža sertifikācija, SIA

Skaņkalne, "Galdniecība" , Skaņkalnes pagasts, Valmieras nov. LV-4215
Mežsaimniecība